Jeugdgezondheidszorg Utrecht
Adressen en contact | Locatie Al-Masoedilaan

Jeugdgezondheidszorg Al-Masoedilaan

foto gebouw locatie Al Masoedilaan 188

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven zie je de ingang van de locatie Al-Masoedilaan 188. Het is dezelfde ingang als die van de Bibliotheek, maar je moet niet doorlopen naar de bibliotheek Je vindt ons op de 1e etage. Je kunt in de hal rechts met de trap of met de lift naar boven gaan. Er is geen receptie beneden.

  • Heb je een afspraak met je kind van 0 tot 4 jaar oud, of kom je voor het kennismakingsconsult? Meld je dan bij de assistente (op de 1e etage). Zij helpt je verder. Als je uit de lift komt, ga je rechtsaf de hoek om en de gang in. Je kunt daar ook je kinderwagen of buggy veilig neerzetten en met een slot vastzetten.
  • Als je tien minuten vóór de afgesproken tijd komt, heeft de assistente tijd om je kind te wegen en te meten. Daarna haalt de jeugdarts of verpleegkundige je op voor je afspraak.
  • We hebben een afgeschermde plek waar je kunt kolven.
  • Heb je een afspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige voor je schoolgaande kind (4-18 jaar)? Ga dan naar de wachtruimte (op de 1e etage). Wij halen je daar op. De wachtruimte is aan de linkerkant als je uit de lift komt.
  • Deze locatie is voor de wijken Kanaleneiland, Transwijk en Rijnvliet, voor de postcodes: 3526, 3527, 3528 en een deel van de postcodes 3454 en 3545.

 

Kalender en activiteiten

Inloopspreekuur voor ouders met kinderen van 0- 4 jaar

Elke dinsdag en elke donderdag van 12.00 tot 12.30 uur. Je kunt je kind wegen en korte vragen stellen.


Mama-babygroep

Vanwege de coronamaatregelen gaat de mama-babygroep op Kanaleneiland Transwijk voorlopig niet door.

Iedere vrijdagmorgen (niet in de schoolvakanties) komt de mama-babygroep bij elkaar in de vergaderruimte op de begane grond (onder het consultatiebureau). Van 10.30 - 11.30 uur ben je welkom met je kindje om koffie of thee te drinken, ervaringen uit te wisselen met andere moeders of vragen te stellen aan de jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau. Elke eerste vrijdag van de maand bespreken we een onderwerp dat de moeders zelf kiezen. De kinderen kunnen spelen: er is genoeg speelgoed voor kinderen van 0-4 jaar. De Mama-babygroep is een initiatief van het consultatiebureau en Doenja dienstverlening. Meedoen is gratis.

Inloopspreekuur voorschool

Heb je vragen over de voorschool, of wil je graag hulp krijgen bij het inschrijven van je kind? Elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur is er inloopspreekuur (niet in de schoolvakanties).

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.utrecht.nl/voorschool.

 

Contactgegevens, bereikbaarheid en parkeren

Contactgegevens

Adres: Al-Masoedilaan 188, 3526 GZ Utrecht.
Telefoonnummer: 030 - 286 33 00, kies optie 1 voor vragen over kinderen 4-18 jaar; kies optie 2 voor vragen over kinderen 0-4 jaar.

Afspraak maken of wijzigen?

Wil je een afspraak maken of wijzigen? Klik dan op 'direct contact' rechts onderaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Openbaar vervoer

Locatie Al-Masoedilaan 188 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Auto

Er zijn geen parkeerplaatsen voor de deur. Gratis parkeren in de directe omgeving kan op de Amerikalaan of bij het Winkelcentrum Nova. Houd rekening met extra tijd die je nodig hebt om een parkeerplaats te zoeken.

Fiets

Er zijn voldoende fietsrekken voor de deur. Daar wordt veel gebruik van gemaakt door bezoekers van de bibliotheek. Het kan dus zijn dat je iets verder weg je fiets moet parkeren.

Plattegrond

Hieronder vind je een plattegrond van de omgeving.