Jeugdgezondheidszorg Utrecht
Adressen en contact | Locatie Amazonedreef

Jeugdgezondheidszorg Amazonedreef

foto gebouw locatie Amazonedreef 

Hierboven zie je de ingang van de locatie Amazonedreef 43. Je vindt ons op de begane grond. Je kunt daar ook je kinderwagen of buggy veilig stallen en met een slot vastzetten.

  • Heb je een afspraak met je kind van 0 tot 4 jaar oud, of kom je voor het kennismakingsconsult? Volg de bordjes Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar en meld je bij de assistente. Zij helpt je verder.
  • Als je tien minuten vóór de afgesproken tijd komt, heeft de assistente tijd om je kind te wegen en te meten. Daarna haalt de arts of verpleegkundige je op voor je afspraak.
  • Heb je een afspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige voor je schoolgaande kind (4-18 jaar)? Ga dan zitten in de wachtruimte, ook deze staat aangegeven met bordjes. Wij halen je daar op.
  • Deze locatie is voor de wijken Overvecht noord en Overvecht zuid, voor de postcodes: 3561, 3562, 3563, 3564, 3565 en 3566.

Kalender en activiteiten

Inloopspreekuur voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar

Elke maandag van 13.30 tot 14.30 uur is er inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld voor wegen en voor het stellen van korte vragen.
Maandag 24 juni is de locatie de gehele dag gesloten i.v.m. scholing. Ook het inloopspreekuur gaat niet door. Het inloopspreekuur is verschoven naar dinsdag 25 juni. Bovendien gaat het inloopspreekuur van 1 juli niet door  i.v.m. een teamdag. Het inloopspreekuur verschuift naar 2 juli.

Zelf wegen

Elke dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur en elke donderdag van 09.00 tot 12.00 uur kun je langskomen om je kind zelf te wegen.

Mondzorgcoach

Heb je vragen over het tandenpoetsen bij je kind? Of wil je weten hoe je de tanden van je kind gezond houdt? Kom dan langs bij de mondzorgcoach. Op de meeste donderdagen en vrijdagen van 9.00 uur tot 16.30 uur is de mondzorgcoach aanwezig. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. In de schoolvakanties is de mondzorgcoach er niet. Later staat hier een rooster voor de rest van het jaar.

Kidsclub

De Kidsclub is een club voor ouders met peuters in de wijk Overvecht. Het is een plek om sociale contacten te leggen, creativiteit te ontwikkelen en gewoon even lekker samen te kunnen zijn. Maandelijks komt de jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau langs om samen met ouders over een onderwerp te praten. Loop gezellig een keer binnen om mee te doen.
De club kost 7,50 euro per maand, betaling met U-PAS budget is mogelijk.
Maandag en woensdag van 9.00 - 11.30 uur, locatie Gagelstede
Dinsdag en donderdag van 9.00 - 11.30 uur, locatie Watertoren
Meer informatie: dekidsclub@gmail.com , bellen en whatsapp: 06 - 81 87 01 46.

Inloopspreekuur voorschool

Heb je vragen over de voorschool, of wil je graag hulp krijgen bij het inschrijven van je kind? Elke donderdag van 09.30 tot 12.30 uur is er inloopspreekuur, in samenwerking met Kind & Co/Ludens en de Geldzaak (niet in de schoolvakanties). Voor meer informatie kun je ook kijken op www.utrecht.nl/voorschool.

Wanneer zijn wij gesloten?

Hier lees je op welke feestdagen en scholingsdagen wij gesloten zijn. 

Op maandag 1 april ( 2de paasdag) zijn we gesloten. Het inloopspreekuur zal dan plaatsvinden op dinsdagmiddag 2 april van 13.30 tot 14.30 uur.

Contactgegevens, bereikbaarheid en parkeren

Contactgegevens

Adres: Amazonedreef 43, 3563 CA Utrecht.
Telefoonnummer: 030 - 286 33 00, kies optie 1 voor vragen over kinderen 4-18 jaar; kies optie 2 voor vragen over kinderen 0-4 jaar.

Afspraak maken of wijzigen?

Wil je een afspraak maken of wijzigen? Klik dan op 'direct contact' rechts onderaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Openbaar vervoer

Locatie Amazonedreef is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Auto

Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Fiets

Er zijn voldoende fietsrekken voor de ingang.

Plattegrond wijk

Hieronder vind je een plattegrond van de omgeving.