Jeugd en Gezin Utrecht
Adressen en contact | Locatie F.C. Dondersstraat

Jeugdgezondheidszorg F.C. Dondersstraat

Hierboven zie je de ingang van de locatie F.C. Dondersstraat 1. Je vindt de Jeugdgezondheidszorg op de begane grond en de 2e etage. Er is geen receptie beneden.

Heb je een afspraak met je kind van 0-4 jaar of kom je voor het kennismakingsconsult? Ga dan op de begane grond rechts naast de lift door de klapdeur en meld je bij de assistente. Zij helpt je verder. Je kunt daar ook je kinderwagen of buggy veilig stallen en met een slot vastzetten.

Heb je een afspraak met de jeugdarts of  jeugdverpleegkundige voor je schoolgaande kind (4-18 jaar)? Ga dan met de trap of de lift naar de wachtruimte op de 2e etage. Wij halen je daar op.

Deze locatie is voor de wijken Oudwijk, Wilhelminapark, Voordorp, Sterrenwijk, Watervogelenbuurt, Rijnsweerd, Binnenstad, Wittevrouwen, Vogelenbuurt, Tuinwijk en Tuindorp. Voor de postcodes: 3511, 3512, 3514, 3515, 3571, 3572, 3573, 3581, 3582, 3583, 3584, 3585.

 

Kalender

Inloopspreekuur/zelf wegen voor ouders met kinderen van 0-4 jaar

Op maandag en op donderdag van 12.30 - 13.00 uur.
Het inloopspreekuur is bedoeld voor wegen en voor het stellen van korte vragen.

Vanwege de maatregelen i.v.m. de coronacrisis, vragen we je ons eerst even te bellen als je naar het inloopspreekuur wilt komen. Telefoonnummer 030 - 286 3300, optie 2. Zelf wegen kan voorlopig niet.

Ouder-babyochtend

Wij willen meehelpen om het coronavirus niet verder te verspreiden. Daarom gaat de Mama & Baby groep in Griftsteede voorlopig niet door.

Heb jij behoefte om samen te komen met andere ouders? Je bent welkom met je kindje om samen met andere ouders thee te drinken, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Neem iets lekkers mee voor bij de thee om met de anderen te delen. Als je het leuk vindt, kun je iets creatiefs meenemen om te doen. Inschrijven is niet nodig. Je bent vrij om te komen wanneer je kunt.

Wanneer: iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur (na de weeginloop van 09.30 tot 10.00 uur)

Waar: in speeltuin Griftsteede (speelhonk), Van Swindenstraat 129. Het is gratis.

Er komt regelmatig een spreker iets vertellen over een babythema, bijvoorbeeld slapen, (borst)voeding, ontwikkeling, etc.

 

Contactgegegevens, bereikbaarheid en parkeren

Door werkzaamheden is de locatie F.C. Dondersstraat minder goed te bereiken en zijn er minder parkeerplaatsen. Vanaf 20 september is het parkeerterrein helemaal afgesloten. Hou hier rekening mee als je naar onze locatie komt, je hebt misschien meer tijd nodig om te parkeren en/of bij de locatie te komen.

Contactgegevens

Adres: F.C. Dondersstraat 1, 3572 JA Utrecht.
Telefoonnummer: 030 - 286 33 00, kies optie 1 voor vragen over kinderen 4-18 jaar; kies optie 2 voor vragen over kinderen 0-4 jaar.

Afspraak maken of wijzigen?

Wil je een afspraak maken of wijzigen? Klik dan op 'direct contact' rechts onderaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Openbaar vervoer

Locatie F.C. Dondersstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Auto

Er zijn maar een paar parkeerplaatsen voor de deur en het is betaald parkeren. Houd rekening met extra tijd die je nodig hebt om een parkeerplaats te zoeken.

Fiets

Er zijn voldoende fietsrekken voor de deur. Zet je fiets goed op slot.

Plattegrond wijk

Hieronder vind je een plattegrond van de omgeving.