Jeugdgezondheidszorg Utrecht
Adressen en contact | Locatie 't Goylaan

Jeugdgezondheidszorg 't Goylaan

foto gebouw locatie 't Goylaan

Hierboven zie je de ingang van de locatie 't Goylaan 75. Je vindt ons op de begane grond. Volg de voetjes op de vloer naar je bestemming.

  • Heb je een afspraak met je kind van 0 tot 4 jaar oud, of kom je voor het kennismakingsconsult? Loop dan meteen links de gang in als je in de hal bent, volg de gele voetjes.
  • Aan het eind van de gang, rechts, is de wachtruimte. Daar kun je je melden bij de assistente. Zij helpt je verder.
  • Links in de gang is de kinderwagenstalling, hier kun je je kinderwagen of buggy veilig neerzetten en met een slot vastzetten.
  • Als je tien minuten vóór de afgesproken tijd komt, heeft de assistente tijd om je kind te wegen en te meten. Daarna haalt de arts of verpleegkundige je op voor je afspraak.
  • Heb je een afspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige voor je schoolgaande kind (4-18 jaar)? Ga dan in de wachtruimte op de gang zitten. Er is geen balie of assistente aanwezig, je wordt vanzelf geroepen.
  • Deze locatie is voor de wijken Tolsteeg, Hoograven, Rivierenwijk, Dichterswijk en Lunetten. Voor de postcodes: 3521, 3522, 3523, 3524 en 3525.

Kalender en activiteiten

Inloopspreekuur/zelf wegen voor ouders met kinderen van 0-4 jaar

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur kun je langskomen om je kind zelf te wegen.

Op maandag en vrijdag (behalve op 22-07 en 29-07) van 13.15 tot 13.45 uur kun je bij ons terecht voor wegen/meten en het stellen van korte vragen.

Inloopspreekuur voorschool

Heb je vragen over de voorschool, of wil je graag hulp krijgen bij het inschrijven van je kind? Elke dinsdag van 13.00 tot 15:00 uur is er inloopspreekuur (niet in de schoolvakanties). Voor meer informatie kun je ook kijken op www.utrecht.nl/voorschool

 

Contactgegevens, bereikbaarheid en parkeren

Contactgegevens

Adres: 't Goylaan 75, 3525 AA Utrecht.
Telefoonnummer: 030 - 286 33 00, kies optie 1 voor vragen over kinderen 4-18 jaar; kies optie 2 voor vragen over kinderen 0-4 jaar.

Afspraak maken of wijzigen?

Wil je een afspraak maken of wijzigen? Klik dan op 'direct contact' rechts onderaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Openbaar vervoer

Locatie 't Goylaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Auto

Er zijn parkeerplaatsen in de directe omgeving. Houd rekening met extra tijd die je nodig hebt om een parkeerplaats te zoeken.

Fiets

Er zijn voldoende fietsrekken voor de ingang.

Plattegrond wijk

Hieronder vind je een plattegrond van de omgeving.