Jeugd en Gezin Utrecht
Adressen en contact | Locatie 't Goylaan

Jeugdgezondheidszorg 't Goylaan

Hierboven zie je de ingang van de locatie 't Goylaan 75. Je ons op de begane grond. Volg de voetjes op de vloer naar je bestemming.

Heb je een afspraak met je kind van 0-4 jaar of kom je voor het kennismakingsconsult? Loop dan meteen links de gang in als je in de hal bent, volg de gele voetjes. Links in de gang is ook de kinderwagenstalling, hier kun je je kinderwagen of buggy veilig stallen en met een slot vastzetten. Aan het eind van de gang, rechts, is de wachtruimte. Daar kun je je melden bij de assistente, zij helpt je verder. Als je tien minuten vóór de afgesproken tijd komt, heeft de assistente tijd om je kind te wegen en te meten. Daarna haalt de arts of verpleegkundige je op voor je afspraak.

Heb je een afspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige voor je schoolgaande kind (4-18 jaar)? Ga dan in de wachtruimte op de gang zitten. Er is geen balie of assistent aanwezig, je wordt vanzelf geroepen.

Deze locatie is voor de wijken Tolsteeg, Hoograven, Rivierenwijk, Dichterswijk en Lunetten. Voor de postcodes: 3521, 3522, 3523, 3524 en 3525.

 

Kalender en activiteiten

  • Inloopspreekuur/zelf wegen voor ouders met kinderen van 0-4 jaar

Dagelijks van 09:00 tot 16:00 uur is er vrije inloop om te komen wegen.

Op maandag en vrijdag is er van 13:15 tot 13:45 uur inloopspreekuur. Dit is bedoeld voor wegen én voor het stellen van korte vragen.

  • Inloopspreekuur voorschool

Vanwege de coronamaatregelen gaan deze inloopspreekuren voorlopig niet door.

Heb je vragen over de voorschool, of wil je op weg geholpen worden met de inschrijving van je kind? Elke dinsdag van 13.00 tot 14:00 uur is er inloopspreekuur (behalve in de schoolvakanties). Voor meer informatie kun je ook kijken op www.utrecht.nl/voorschool

 

Contactgegevens, bereikbaarheid en parkeren

Contactgegevens

Adres: 't Goylaan 75, 3525 AA Utrecht.
Telefoonnummer: 030 - 286 33 00, kies optie 1 voor vragen over kinderen 4-18 jaar; kies optie 2 voor vragen over kinderen 0-4 jaar.

Afspraak maken of wijzigen?

Wil je een afspraak maken of wijzigen? Klik dan op 'direct contact' rechts onderaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Openbaar vervoer

Locatie 't Goylaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Auto

Er zijn parkeerplaatsen in de directe omgeving. Houd rekening met extra tijd die je nodig hebt om een parkeerplaats te zoeken.

Fiets

Er zijn voldoende fietsrekken voor de ingang.

Plattegrond wijk

Hieronder vind je een plattegrond van de omgeving.