Over het CJG

Het CJG is dé plek waar je terecht kunt met vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien. We zijn er voor alle (toekomstige) ouders, kinderen en jongeren uit de gemeente Utrecht. We bieden preventieve en lichte ondersteuning en als het nodig is, verwijzen we ouders en jongeren naar andere vormen van jeugdhulp.
Je kunt ons via deze website raadplegen, bellen of mailen, ons advies is gratis.

Je bent van harte welkom!

Lees meer.

 

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) in Utrecht

De Jeugdgezondheidszorg van de gemeente Utrecht is er voor alle kinderen, jongeren en hun ouders. Bij de JGZ kun je terecht met alle vragen over verzorging, gezondheid, groei, ontwikkeling en opvoeding. Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistenten volgen samen met jou de gezondheid en ontwikkeling van je kind van -9 maanden tot 18 jaar. Voor kinderen tot vier jaar en hun ouders is er het consultatiebureau. Kinderen vanaf vier jaar en hun ouders kunnen terecht bij de afdeling JGZ 4-18. De medewerkers van de JGZ werken in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Utrecht.

 

Verwijsindex

De verwijsindex is een hulpmiddel bij de zorg voor kinderen en jongeren. In de verwijsindex kan een professionele hulpverlener of behandelaar registreren dat hij contact heeft met een cliënt. Op deze manier weten professionals van elkaar dat zij bij een bepaalde cliënt betrokken zijn. Lees meer.
 

Delen

  • icon-facebook
  • icon-twitter
  • icon-linkedin
  • icon-email

Stel je vraag of wijzig een afspraak

030 - 286 33 00

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur.

Of loop even binnen:

CJG Utrecht    

Martin Ovenweg 50

3555 HZ 

Utrecht


 

 Geef feedback