Jeugdgezondheidszorg Utrecht
Samenwerking

Samenwerking

De JGZ Utrecht werkt samen met andere organisaties. Hieronder vind je de logo's van een aantal van hen. Als je op het logo klikt, kom je op hun website. Wij werken ook samen met andere deskundigen zoals verloskundigen, huisartsen, collega's in het welzijnswerk, GGZ, kinderopvang en het onderwijs.


Buurtteam Utrecht

logo naar home Buurtteam

Speelt er thuis of in je leven iets waar je zelf niet uitkomt? Maak je je zorgen, heb je vragen of problemen? Het buurtteam is er voor jou. Buurtteam denkt met je mee en helpt je bij het zoeken naar een oplossing.


Spelenderwijs Utrecht

logo naar home Spelenderwijs Utrecht

Op onze peuteropvang Spelenderwijs Utrecht kunnen kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar terecht. Hier leren ze samen spelen en krijgen ze voorschoolse educatie. In de groep zitten kinderen met en zonder indicatie.
 

Dock

logo naar home Dock

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. Sociaal makelaars ondersteunen bewoners bij het vinden van anderen, om samen initiatieven en activiteiten op te zetten die de buurt levendiger en veiliger maken.

 

Indigo

             logo naar home Indigo mentale ondersteuning
Indigo helpt mensen met psychische problemen door heel Nederland (Basis GGZ). Indigo is er voor iedereen die mentale ondersteuning nodig heeft: Jong en oud, man en vrouw, gelovig en ongelovig. We helpen cliënten met gesprekken in de behandelkamer, maar bieden ook online hulp aan.
 

Careyn

                            logo naar home Careyn
Careyn is een maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is staan vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp te bieden. Careyn is een zorgorganisatie voor onder meer kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, diensten op het gebied van verzorging, verpleging en thuiszorg.
 

U Centraal 

logo naar home  U centraal
Als inwoners van Utrecht op zoek zijn naar informatie of ondersteuning, dan is U Centraal er om te helpen. Bijvoorbeeld als het gaat om vragen of zorgen over wonen, (mantel)zorg, geld, persoonlijke ontwikkeling en sociaal contact. Beroepskrachten en vrijwilligers denken mee en bieden praktische hulp, informatie, advies, activiteiten en training. 
 

De Bibliotheek Utrecht

logo naar home Bibliotheek Utrecht
Bibliotheek Utrecht biedt toegang tot honderdduizenden boeken, tijdschriften en ander materiaal. Bibliotheek Utrecht telt 13 vestigingen, bekijk welke bij jou in de buurt zit. 
 

Home Start

logo naar home Start Thuis in gezinnen
Wil je steun voor je gezin? Dat kan via Home-Start. Kinderen opvoeden is meestal heel leuk. Alleen gaat dat niet altijd even makkelijk. Een getrainde vrijwilliger die ervaring heeft met opvoeden trekt samen met jou op. Je praat met de vrijwilliger over de problemen met opvoeden. Samen zoeken we naar oplossingen.
 

Jou Jongerenwerk Utrecht

logo naar home Jou Jongerenwerk Utrecht
JOU Jongerenwerk Utrecht geeft jongeren een warm welkom. JOU is er voor alle jongeren in Utrecht, vooral als ze een steuntje in de rug nodig hebben. 
 

Jou030

 

 
Utrechtse jongeren kunnen hun verhaal of vraag kwijt in de gloednieuwe chat van Jongerenwerk Utrecht (JOU). Even anoniem je hart luchten kan een enorm verschil maken.
 

Pretty Woman

logo naar home Pretty Woman hulpverlening bij relaties en seksualiteit
Bij Pretty Woman kun je in vertrouwen praten over je vragen en problemen. Wij gunnen jou dat liefde, relaties en seks leuk zijn. Maar soms gaat het niet zoals jij wilt. Iemand gaat over je grenzen heen. Samen zorgen we ervoor dat liefde en seks gaan zoals jij dat wilt. 
 

Sense

logo naar home Sense
Wil je met een verpleegkundige praten over vragen of problemen op het gebied van seks? Dan kan dat via Sense. Je kan hier anoniem terecht met vragen over (on)gewenste zwangerschap, abortus, anticonceptie, soa, homoseksualiteit of andere vragen over seksualiteit. 
 

Huisartsenpraktijk

logo naar home HUS maakt meer mogelijk 
De coöperatie Huisartsen Utrecht Stad verenigt de huisartsen in Utrecht. Samen zetten we ons in om de slagkracht van huisartsen te versterken en regie over de eerstelijns zorg op te pakken. 
 

Diakonessenhuis

logo naar home Diakonessenhuis
U gaat het liefst naar een ziekenhuis waar ze echt aandacht voor u hebben en naar u luisteren. Waar u zich prettig voelt. Dan zit u bij ons goed. Betrokken zijn bij onze patiënten zit in ons bloed.

 

EVC Midden NL Verloskundigen 

 
logo naar home EVC Midden NL van en voor verloskundigen
Met zeven verloskundigenpraktijken uit de regio bundelen wij als verloskundigen onze krachten. We maken gebruik van elkaars competenties en vormen samen een sterke vertegenwoordiger van eerstelijns verloskunde in de regio.