Jeugdgezondheidszorg Utrecht
Vacatures en stages

Vacatures en stages

Werken bij de Jeugdgezondheidszorg in Utrecht: iets voor jou?

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de gemeente Utrecht is er voor alle kinderen, jongeren en hun ouders. Bij de JGZ kunnen zij terecht met vragen over verzorging, gezondheid, groei, ontwikkeling en opvoeding. Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en (dokters)assistenten kijken samen met de ouders naar de gezondheid en ontwikkeling van hun kind van -9 maanden tot 18 jaar. Voor kinderen tot vier jaar en hun ouders is er het consultatiebureau (JGZ 0-4 jaar). Vanaf hun vierde jaar kunnen kinderen en hun ouders terecht bij de afdeling JGZ 4-18 jaar.

Wat voor werk doen we?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Hier vind je meer informatie over werken bij de gemeente Utrecht.

Wil je samen met ons werken aan de Jeugdgezondheidszorg in Utrecht? Collega’s Bibbianne en Lisette vertellen je over hun werk als jeugdarts, bekijk hier het filmpje.

Voel je meer voor een functie als jeugdverpleegkundige? Wat dat in de praktijk inhoudt, vertellen Casper, Cynthia en Sylvia je in dit filmpje.

Collega’s Pauline, Sandra en Melisha vertellen je graag hoe het is om als (dokters)assistent te werken op een consultatiebureau of op school. Bekijk hier hun filmpje.

Utrecht maken we samen met JOU!

Wil je werken voor een aantrekkelijke stad en de snelst groeiende stad van Nederland? En ervoor zorgen dat álle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen? Dat doe je door datgene waar je goed in bent, in te zetten. Kijk op het vacatureoverzicht of we passende vacatures hebben. Je vindt hier ook de vacatures van de JGZ. Of meld je aan voor de jobmailservice, die informeert je wanneer de gemeente Utrecht een voor jou interessante vacature publiceert.

Zoek je een stageplek?

Ben je (bezig met een opleiding tot) verpleegkundige en wil je graag stage lopen bij JGZ Utrecht? We komen graag met je in contact. Je hebt in ieder geval een HBO-V diploma nodig en we zijn natuurlijk benieuwd naar je motivatie om bij ons stage te lopen. De gemeente Utrecht heeft regelmatig contact met scholen en bespreekt met stage-coördinatoren de mogelijkheden voor stages en praktijkopdrachten. Informeer daarom altijd eerst bij je stage-coördinator, die kan je ook adviseren bij het opstellen van een brief of de voorbereiding op het kennismakingsgesprek voor de stage. Zijn er op jouw school geen stage-afspraken met JGZ Utrecht gemaakt en wil je toch graag stage lopen bij ons? Kijk dan hier voor meer informatie.

speel video op youtube: Jeugdarts bij Volksgezondheid
Jeugdarts bij Volksgezondheid
speel video op youtube: Werken als jeugdverpleegkundige bij de gemeente Utrecht
Werken als jeugdverpleegkundige bij de gemeente Utrecht